Kahramankazan Belediyesi’nden Engelsiz Kafe hizmeti

Kahramankazan Belediyesi, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Engelsiz Kafe hizmetinin detaylarını duyurdu. Sabah 09.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında açık olacak kafeye ilişkin detaylar beli oldu.

Kahramankazan Belediyesi’nden Engelsiz Kafe hizmeti

Kahramankazan Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında Engelsiz Kafe hizmetinin başladığını duyurdu. Sabah 09.00 akşam 21.00 saatleri arasında zengin menü içeriği ile hizmete açıldığı aktarıldı.

"TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLERİZ"

Tüm vatandaşların davet edildiği Engelsiz Kafe hizmetine ilişkin Kahramankazan Belediyesi şu paylaşımı yaptı:

“Kahramankazan Engelsiz Kafe,

sabah 09.00’dan akşam 21.00’e kadar zengin menü içeriğiyle hizmetinizde…

Tüm vatandaşlarımızı bekleriz”

Kahramankazan Belediyesi’nden Engelsiz Kafe hizmeti

"SEVGİ VARSA ENGEL YOKTUR"

Kahramankazan Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda açmış olduğu Engelsiz Kafe’ye ilişkin Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu yaptığı açıklamasında şunları söylemişti:

“Aileleri ve arkadaşları ile hoş vakit geçirmek isteyen vatandaşların ilk tercihleri arasında yer alan Engelsiz Kafe’miz gelen misafirlerine zengin menü içeriği ile hizmet veriyor. Özel bireylerin hem kazanç sağladığı hem de sosyal hayatlarını renkli hale getirdiği işletmemiz yenilenen hizmet anlayışı, eşsiz lezzetleri ve güler yüzlü personeliyle sizleri bekliyor. Sevgi varsa, engel yoktur"

ENGELSİZ KAFE NEREDE?

Engelsiz Kafe hizmetinin avantajlarından yararlanmak isteyenler için hafta içi ve hafta sonu her gün hizmet verileceği aktarıldı. Tüm vatandaşların davet edildiği Engelsiz Kafe, Kahramankazan’ın Atatürk Mahallesi’ne bağlı 29 Mayıs Caddesi üzerinde bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER