Kahramankazan Belediyesinden emlak vergisi ödeme tarihleri ile ilgili hatırlatma

Mülk sahibi olanların ödemesi gereken emlak vergisi ile ilgili merak edilenler mayıs ayında arttı. Emlak vergisi ödeme tarihleri araştırma konusu olmaya devam ederken 2024 yılına ilişkin tarih araştırması da hızlandı. Ödemelerin yapıldığı belediyelerden açıklama gelmeye devam ederken Kahramankazan Belediyesinden açıklama geldi.

Kahramankazan Belediyesinden emlak vergisi ödeme tarihleri ile ilgili hatırlatma

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerine ilişkin merak edilenler mayıs ayında yeniden araştırma konusu oldu. Konut sahiplerinin her yıl belirli dönemlerde ödemeleri gereken vergiler arasında yer alan emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor.

Vergi mükellefleri ‘’2024 Emlak vergisi ödeme tarihi belli oldu mu, nereden, ne zaman ödenir?'' sorularına yanıt aranırken ev sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödeme tarihleri ile ilgili Kahramankazan Belediyesinden açıklama geldi. Yılda 2 kez taksitli olarak da ödenebilen emlak vergisinin konut sahibi olanlar tarafından ödeniyor. Kahramankazan Belediyesi yaptığı açıklama ile ilçedeki vatandaşlara hatırlatmada bulundu.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİNDEN EMLAK VERGİSİ AÇIKLAMASI

Emlak vergisi ödeme takvimi ile ilgili detaylar sorgulanırken bu verginin ilk taksit ödemesi mart – mayıs ayları, ikinci taksit ise kasım ayında ödeniyor. Emlak vergisi, gayrimenkulün kayıtlı olduğu ilgili belediyeye ödeniyor. Kahramankazan Belediyesi de resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada ‘Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2024 yılı birinci taksit ödemesi ile ilgili bilgiler verdi. Buna göre verginin 31 Mayıs tarihine kadar ödenebileceğini ifade eden Kahramankazan Belediyesi, ödeme yapılacak noktaları da açıkladı.

Kahramankazan Belediyesinden emlak vergisi ödeme tarihleri ile ilgili hatırlatma

Kahramankazan Belediyesi Emlak Vergisi ödemesi için;

‘www.e-belediye.kahramankazan.bel.tr'' adresi üzerinden ödemelerin yapılabileceğini kaydetti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER