Kahramankazan Belediyesi'nden aylık 95 bin TL bedelle kiralık tarım arazisi

Tarım yatırımı yapmak isteyen kişiler için Kahramankazan Belediyesi aylık 95 bin TL bedelle tarım arazisi kiralayacaklarını duyurdu. Kahramankazan Belediyesi ihaleyi 27 Eylül tarihinde düzenlenecek.

Kahramankazan Belediyesi'nden aylık 95 bin TL bedelle kiralık tarım arazisi

Tarıma destek amacıyla atıl durumda bulunan araziler kiralama yöntemiyle ihaleye çıkarılırken bu ihale duyurularından birini de Kahramankazan Belediyesi yayımladı. Yayımlanan ihale duyurusunda mülkiyeti belediyeye ait olan tarım arazisinin 3 yıllığına kiraya verileceği ifade edildi.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ TARIM ARAZİSİ KİRALAYACAK!

İhale yöntemiyle yapılacak olan kiralama işlemi hakkında belediye tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

1 Mülkiyeti Belediyemize ait olan Kışla Mahallesi Küme evleri (108 ada 24 parsel) No:176 Kahramankazan/ANKARA adresinde bulunan Tarım Arazisi yeri; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45, 46 ve 47'nci maddeleri gereğince Açık Arttırma Usulü ile 3 (üç) yıllığına kiraya verilecektir.

2-Kiraya verilecek Tarım Arazisi yeri için Mahallesi, Cinsi, Aylık kira bedeli, Toplam kira bedeli ve Geçici teminat bedeli aşağıda çıkartılmıştır.

3- İhale 27.09.2024 Cuma günü saat 10:10'da Belediye Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.

4- İhaleye katılacaklarda aranacak belgeler;

a) Nüfus cüzdan örneği,

b) İkametgah belgesi

c) Geçici teminat yatırdığına dair makbuz,

d) İdari şartnameyi kabul ettiğine dair taahhüt yazısı.

e) İmza Sirküleri (Beyannamesi)

f) Mali Hizmetler Müdürlüğünden borcu yoktur yazısı,

g) Vekâleten katılanlar için Noterden onay vekâletname,

ğ) Adli Sicil Kaydı (Gerçek Kişi)

h) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

Kahramankazan Belediyesi'nden aylık 95 bin TL bedelle kiralık tarım arazisi

Kahramankazan Kışla Mahallesi sınırları içerisinde yer alan arsa için aylık kiralama bedeli 95 bin TL olarak belirlenirken 3 yıllık kira bedeli ise 3 milyon 420 bin TL oldu. Tarım arazisini kiralamak isteyen kişilerin ödemeleri gereken geçici teminat bedeli ise 102 bin 600 TL olarak duyuruldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER