Kahramankazan Belediyesinden ASO Başkanı Ardıç'a ziyaret

Kahramankazan Belediyesi başkan ve başkan yardımcıları, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç’a makamında ziyarette bulundu.

Kahramankazan Belediyesinden ASO Başkanı Ardıç'a ziyaret

Belediye başkanlarının sektörün önde gelen temsilci, sendikaları ve iş dünyasının prestijli kurumlarının üst düzey yöneticilerine ve başkanlarına ziyareti devam ediyor. Bu kapsamda Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Başkan Yardımcıları Cemal Öztürk ve Ali İhsan Baykurt, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç’ı makamında ziyaret etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Başkan Yardımcıları Cemal Öztürk ve Ali İhsan Baykurt, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç’a anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Kahramankazan Belediye başkan ve başkan yardımcıları, ASO Başkanı Ardıç ile istişarelerde bulunup, ASO’nun misafirperverliğine de teşekkürlerini ilettiler.

KAHRAMANKAZAN VE ASO BİR ARAYA GELDİ

Kahramankazan Belediyesinden ASO Başkanı Ardıç'a ziyaret

Yeni anlaşmalara ve ortaklıklara kapı aralayacak bu anlamlı ziyaret sonrası Kahramankazan Belediyesi de yapılan ziyareti sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Kahramankazan Belediyesinin paylaşımında ASO Başkanı Seyit Ardıç ile yapılan ziyaret toplu çekilmiş bir fotoğrafla birlikte paylaşılırken şu ifadeler kullanıldı:

“Başkanımız Selim Çırpanoğlu; Başkan Yardımcılarımız Cemal Öztürk ve Ali İhsan Baykurt ile birlikte, Ankara Sanayi Odası Başkanı Sn. Seyit Ardıç’ı makamında ziyaret edip, istişarelerde bulundu.

Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER