Kahramankazan Belediyesinden A Milli Takıma destek

Kahramankazan Belediyesi, bu akşam oynanacak olan Türkiye-Portekiz maçı öncesi X hesabından paylaşım yaparak, A Milli Takıma destek verdiğini belirtti.

Kahramankazan Belediyesinden A Milli Takıma destek

Kahramankazan Belediyesi, spor alanında verdiği desteklerle dikkat çekmeye devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi, bu akşam gerçekleşecek olan maçta A Milli Takımının yanında olduğunu ve desteklediğini ifade etti.

Kahramankazan Belediyesi, sosyal ve kültürel faaliyetler alanında yaptığı çalışmalarla vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Kahramankazan Belediyesi, spor alanındaki desteği ile de ön plana çıkıyor.

"A MİLLİ TAKIMIMIZA HEP DESTEK, TAM DESTEK"

Spora ve sporcuya her daim destek olduğunu belirten Kahramankazan Belediyesi, eski adı Twitter olan X hesabı üzerinden destek paylaşımında bulundu. Kahramankazan Belediyesi, "A Milli Takımımıza yürekten başarılar diliyoruz" diyerek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

"Bizim Çocuklar bu akşam Portekiz karşısında sahada olacak…

Hep destek, tam destek!

A Milli Takımımıza yürekten başarılar diliyoruz.

Türkiye-Portekiz / 19:00 / TRT 1"

Kahramankazan Belediyesinden A Milli Takıma destek

Futbolseverler, Türkiye- Portekiz maçını bu akşam saat 19.00'da TRT 1 kanalından izleyebilecek. Akşam oynanacak maç için nefesler tutuldu. Büyük bir heyecan ile maç saatinin gelmesi bekleniyor. Kahramankazan Belediyesinin A Milli Takımına olan desteği ise takdir gördü.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER