Kahramankazan Belediyesi yönetimi gelecek yılın bütçesini belirledi

2024 yılının sonlarına gelinmesi ile birlikte yerel ve genel yönetimlerde 2025 yılına dair bütçe görüşmeler yapılıyor. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde toplanan belediye meclisi de bu kapsamda gelecek yılın bütçesi konusunda uzlayışıya vardı.

Kahramankazan Belediyesi yönetimi gelecek yılın bütçesini belirledi

Yerine göre yüz ve on binlerce insanın yönetildiği yerel yönetimlerde gelecek yıllarda sıkıntılar yaşanmaması adına yapılacak harcamalar konusunda plan ve programlı gidilmesi hedefleniyor. Yapılan görüşmeler sonrasında yerel yönetimlerin parasal konularda nasıl bir sınırı olacağı belirleniyor.

Kahramankazan Belediyesi de ilçelerinde 2025 yılı bütçelerini belirlemek için bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu başkanlık etti. Yapılan görüşmelerde bütçe ile ilgili maddeler oy birliği ile kabul edildi ve Kahramankazan Belediyesinin gelecek yıl bütçesi 995 Milyon TL olarak belirlendi.

Kahramankazan Belediyesi yönetimi gelecek yılın bütçesini belirledi

BAŞKAN ÇIRPANOĞLUNDAN SORUMLULUK BİLİNCİ HATIRLATMASI

2025 Yılı bütçe görüşmeler ile ilgili konuşan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ilçe için birlikte çalışma vurgusu yaptı. Başkan Çırpanoğlu "Bu hassas dönemde sorumluluk bilinci ile hareket ederek hem şehrimizin gelişimine katkı sağlıyor hem de mali disiplinimizi koruyarak ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Önümüzdeki süreçte kararlılıkla, dayanışma içerisinde ve çalışma ruhuyla hep birlikte ilçemiz için adımlar atacağımıza dair inancım tamdır. Aldıkları kararlardan dolayı tüm meclis üyelerimize teşekkür eder bütçemizin Kahramankazan’ımıza hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

Kahramankazan Belediyesi yönetimi gelecek yılın bütçesini belirledi - Resim : 2

Başkan Selim Çırpanoğlu sözlerinin devamında öğrencilere verilen bursların 29-31 Ekim döneminde hesaplara yatacağını, TAİ'nin HAB bölgesine alınması ile ilgili ise kararın gelecek toplantıda yapılacak istişareler sonucunda verilmesi gerektiğini söyledi.

Alınan kararın ardından bütçe görüşmesi toplantısı sona erdi. Böylece Kahramankazan'ın gelecek yılı için bütçesi belirlenmiş oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER