Kahramankazan Belediyesi YKS tercih döneminde öğrencilere destek olacak

Kahramankazan Belediyesi, YKS sınavı sonrası tercih yapacak öğrencilere rehberlik hizmeti veriyor. Detaylar belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu.

Kahramankazan Belediyesi YKS tercih döneminde öğrencilere destek olacak

Sosyal ve kültürel ve eğitim alanındaki faaliyetlerine önem veren Kahramankazan Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi ilçede eğitim ve öğretimin desteklendiği bir ortam yaratılması adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda 25 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak YKS tercih dönemi için Kahramankazan Belediyesi yeni bir rehberlik hizmetini öğrencilere sunmaya hazırlanıyor.

ÖĞRENCİLER TERCİH DÖNEMİ İÇİN KAHRAMANKAZAN’DA

Kahramankazan Belediyesi YKS tercih döneminde öğrencilere destek olacak

Kahramankazan Belediyesi, YKS tercih dönemi boyunca hafta içi her gün belirli saatler arasında öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Belediyenin mavi masa biriminde, öğrenciler Eğitimci Ahmet Murat Özseven’in danışmanlığında YKS tercih döneminde kafalarındaki soru işaretlerini giderebilecek.

Kahramankazan Belediyesi, YKS tercih dönemi boyunca hizmet verecek YKS Tercih Rehberliği uygulamasının diğer detaylarının sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“YKS tercihi yapacak tüm öğrencilerimiz,

25 Temmuz / 02 Ağustos arası hafta içi her gün

saat 09:30 ile 12:00 arası mavi masa birimimizi ziyaret edip, eğitimcimiz Ahmet Murat Özseven’den tercih için ücretsiz danışmanlık alabilir.

Her şey gönlünüzce olsun sevgili gençler…”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER