Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda peyzaj çalışması yapıyor

Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda peyzaj çalışması yürütmeye devam ediyor. Peyzaj çalışmalarına devam eden Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda peyzaj çalışması yapıyor

Kahramankazan Belediyesi ilçenin çehresini güzelleştirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklar, mesire ve yeşil alanlarda, sulama, bakım onarım, yabani ot temizliği, çim biçme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kahramankazan ilçesi genelinde çalışmalarını yürüten ekipler zamanla eskiyen, yıpranan, kırılan bankların onarma ve yenileme çalışmalarını sürdürürken Aydın Mahalle cami banklarının tadilatı tamamlanarak vatandaşların rahatça dinlenebilmesi için yenilendi.

KAHRAMANKAZAN'DA PEYZAJ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ekipler bir taraftan yabani ot ve çim biçme çalışmalarına da devam ediyor. Keresteciler Sanayi Sitesi yönetim binası çevresinde yabani ot biçme çalışmaları yapılarak sanayi sitesi temiz ve düzenli hale getirilirken Gazi İlköğretim Okulu’ndaki kırılan bank ve çardaklar, tamir edilerek öğrencilerin daha konforlu bir ortamda eğitim görmeleri sağlandı.

Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda peyzaj çalışması yapıyor

Ayrıca Şehit Ali Anar Anadolu Lisesi, Erol Akıncı Parkı, Yıldırım Beyazıt Parkı ve Kayı Mahallesi Ulu Camii çevresinde yabani ot biçme çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler tarafından nüfus yoğunluğunun fazla olduğu sitelerde peyzaj alanlarında düzenli bakım ve çevre temizliği yaparken Gündüzalp Sitesi, Kazan Birlik Sitesi ve Hakbirlik Sitesi’ndeki yabani ot ve çim biçime çalışmaları tamamlandı.

Kahramankazan Belediyesi yeşil alanlarda peyzaj çalışması yapıyor - Resim : 2

Kırsal mahallelerde yaz aylarında artan haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdüren ekipler sokaklar, köy konakları, imam evleri, mezarlıklar ve camilerin çevresindeki yeşil alanlarda ilaçlama yaparak vatandaşların yaz aylarını rahat geçirmesini sağlıyor. İlçede aynı zamanda yürütülen peyzaj çalışmalarıyla da güzel bir görünüm elde edilmesi sağlanıyor.

SONRAKİ HABER