Kahramankazan Belediyesi yeşil alan ve parkların kalitesini artırıyor

Kahramankazan'da yaşayan vatandaşların günlük hayatlarında dinlenme ve stres atma amacıyla gittiği yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Yapılan faaliyetler ile alanların daha iyi bir duruma gelmesi amaçlanıyor.

Kahramankazan Belediyesi yeşil alan ve parkların kalitesini artırıyor

Günlük hayatta insanlar zamanlarının kısıtlı olması gibi nedenlerden ötürü sosyalleşme amacıyla başka yere sürekli gidemiyor. Bu noktada yerel yönetimlerin yapmış olduğu park ve bahçe gibi yerler vatandaşların aile ve arkadaşları ile vakit geçirmek için tercih ettiği alanlar arasında üst sıralarda yer alıyor.

Kahramankazan Belediyesi yeşil alan ve parkların kalitesini artırıyor

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de ihtiyaç duyulan alanlarda parklara ve yeşil alanlara gerekli dokunuşları yapmayı sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda Yıldırım Beyazıt Parkında çim biçimleme işlemlerinde bulundu.

BİR ÇOK ALANDA MÜDAHALELER YAPILDI

Atatürk Mahallesi’nde bulunan Gonca Parkı, Satıkadın Mahallesi’ndeki Köprübaşı Parkı ve İsmet İnönü Parkı’ndaki oyun gruplarının korumalarını yenileyen Kahramankazan Belediyesi ekipleri çocukları koruma yönünde bir adım attı.

Kahramankazan Belediyesi yeşil alan ve parkların kalitesini artırıyor - Resim : 2

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fatih Devravut Parkı’nda ağaç budama ve mazı çalışmaları, Satıkadın Mahalle Kültür Evi ve Merkez Ulu Cami çevresindeki yeşil alanlarda düzenleme ve Atatürk Mahallesi İnönü Caddesi’nde yola sarkan ağaçların temizlenmesi gibi işlemleri de yaptı.

Parklar ve yeşil alanlar sürekli olarak bakımların yapılması gereken yerler olarak biliniyor. Bu kapsamda Kahramankazan Belediyesi ekipleri de alanların kullanışlılığının devam etmesi adına hamlelerine devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER