Kahramankazan Belediyesi yeni doğan bebeklere hediye paketleri yolluyor

Kahramankazan Belediyesi ilçede yeni doğan bebeklerin ailelerine yönelik ev ziyaretleri düzenliyor. Bu ziyaretlerde yeni doğan bebekler için çeşitli hediyeler de verilirken ziyaretlerin kapsamı da belediye ekipleri tarafından açıklandı.

Kahramankazan Belediyesi yeni doğan bebeklere hediye paketleri yolluyor

Kahramankazan Belediyesi, ilçede ikamet eden vatandaşların yanında olmaya devam ederken yeni doğum yapan anneleri de yalnız bırakmıyor. Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni doğan bebeklerin ailelerine yönelik ev ziyaretleri düzenleyerek desteklerini sürdürüyor.

Kahramankazan Belediyesi tarafından düzenlenen "Hoş Geldin Bebek" sürprizi kapsamında, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ziyaretlerine devam ederken yapılan bu ziyaretlerde ayrıca, yeni doğan bebeklere özel hazırlanan hoş geldin hediyeleri ailelere takdim ediliyor.

KAHRAMNAKAZAN'DA HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kahramankazan Belediyesi ekipleri 0 - 3 aylık bebeklerin ebeveynlerine ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. İlçede yürütülen bu projeyle, yeni doğan bebeklerin aileleriyle birlikte sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırılarak ailelere destek olunuyor.

Kahramankazan Belediyesi yeni doğan bebeklere hediye paketleri yolluyor

Kahramankazan Belediyesi ekipleri, bebeklerin ilk aylarında ailelerin karşılaşabileceği her türlü soruya cevap vermek ve sağlıkla ilgili önerilerde bulunmak için ilçede kapsamlı bir çalışma yürütürken psikolojik destek hizmetleri de bu çalışmalar arasında yer alıyor.

Kahramankazan Belediyesi yeni doğan bebeklere hediye paketleri yolluyor - Resim : 2

Ekipler, aile bireylerini bütünleştiren projelerinin yanında, psikolojik destek hizmetinin önemini vurgulayarak bunun için her zaman hazırda bulunduklarını belirtiyorlar. Destek almak isteyen aileler için verilen danışmanlık hizmetleri de devam ediyor.

SONRAKİ HABER