Kahramankazan Belediyesi Yaz Festivali düzenledi

Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen ‘’Yaz Festivali’’ eğlence dolu sahne gösterileri eşliğinde başladı. Büyük ilgi gösterilen festivalde her yaş grubundan vatandaş eğlencenin tadını çıkardı.

Kahramankazan Belediyesi Yaz Festivali düzenledi

Sosyal Farkındalık Federasyonu çatısı altında farklı projelere imza atan Dünya Devletleri Kültür Sanat Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Dünya İyilik Öncüleri Derneği, Güçlü Kadınlar Dayanışma Derneği, Dünya Engelliler ve Dostları Gelişimi Derneği ve Uluslararası Kültür Turizm Ticaret Derneği, Kahramankazan Belediyesi ev sahipliğinde bir festival düzenledi.

Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde ve Sosyal Farkındalık Federasyonu sponsorluğunda gerçekleşen ‘’Yaz Festivali’’ eğlence dolu sahne gösterileri eşliğinde start verdi. Kültürel ve eğlenceli bir gün için festivalin startını veren Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlara çeşitli imkanlar da sundu.

FESTİVALDE 50 TANE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLECEK

16 - 25 Ağustos tarihleri arasında Milli Egemenlik Parkı’nda Kahramankazan halkıyla buluşacak olan festivalde, Akhisar’ın zeytinyağı, Siirt’in meşhur fıstığı, Hatay’ın biberli ekmeği, Karadeniz’in yöresel lezzetleri, Malatya’nın organik ürünleri, Erzurum’un dünya çapında tanınmış cağ kebabı da damak çatlatacak.

Kahramankazan Belediyesi Yaz Festivali düzenledi

Festivalde ayrıca kolye, küpe, bilezik, t-shirt, gözlük gibi hediyelik eşyaların yanı sıra vatandaşlar sahne gösterileri, oyun alanları ve yöresel lezzetlerin tanıtıldığı stantları gezerek günün yorgunluğunu atma fırsatı buluyor olacak.

Kahramankazan Belediyesi Yaz Festivali düzenledi - Resim : 2

Düzenledikleri etkinliklerle insanları eğlendirmekle birlikte aynı zamanda sosyal farkındalık yaratmak istediklerini ifade eden Musa Polat, Kahramankazan Belediyesi ve Sosyal Farkındalık Federasyonu iş birliği ile 50 adet tekerli sandalyeyi ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara hediye edeceklerini söyledi.

SONRAKİ HABER