Kahramankazan Belediyesi yaşlı ve engelli bireylere evde kişisel bakım hizmeti veriyor

Kahramankazan Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçedeki yaşamı kolaylaştırmak adına yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi tarafından imza atılan projelerden biri de evde bakım hizmeti olurken detayları derledik.

Kahramankazan Belediyesi yaşlı ve engelli bireylere evde kişisel bakım hizmeti veriyor

Ankara'daki ilçe belediyelerinin çalışmalarına ilişkin bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni açıklamalar geliyor. Kahramankazan Belediyesi de ilçede pek çok çalışmaya imza atarken sosyal belediyecilik anlayışı ile imza attıkları yeni projeleri duyurmaya devam ediyor. Bu çerçevede Kahramankazan'da evde bakım hizmetleri için harekete geçen belediyeden açıklama da geldi.

Kahramankazan Belediyesi, ilçede ikamet eden yaşlı ve engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve desteklemek adına evde kişisel bakım hizmetini başlatırken bu hizmete de kararlılıkla devam ediyor.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİNDEN YAŞLI VE ENGELLİLERE EVLERİNDE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program doğrultusunda ev ziyaretleri gerçekleştirerek ihtiyaç sahiplerine tıraş, kişisel bakım ve benzeri hizmetleri sunuyor.

Kahramankazan Belediyesi yaşlı ve engelli bireylere evde kişisel bakım hizmeti veriyor

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, belediyede sürdürülen bu önemli hizmetin devam etmesinin ve ihtiyaç sahiplerine destek olmanın önemine vurgu yaptı. Konuyla ilgili bilgiler vermeye devam eden Başkan Çırpanoğlu, ilçe genelinde yaşlı ve engelli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederek Sağlık İşeri ekiplerine de teşekkürlerini iletti.

Kahramankazan Belediyesi yaşlı ve engelli bireylere evde kişisel bakım hizmeti veriyor - Resim : 2

Söz konusu hizmetin evde bakım ihtiyacı olan bireylerin günlük yaşamlarını daha rahat sürdürebilmelerine ve sosyal hayata daha aktif bir şekilde katılmalarına olanak sağladığını belirten Başkan Çırpanoğlu, bu hizmetin de ücretsiz olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER