Kahramankazan Belediyesi vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde belediye ile vatandaşların bağını kuvvetlendirmek adına adımlar atılıyor. Kahramankazan halkına hizmet veren belediye yönetimi, onların ayaklarına kadar gitmeyi ihmal etmiyor.

Kahramankazan Belediyesi vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nun yardımcılıklarını yapan Cemal Öztürk ve Sedat Kubat Kılıçlar mahallesine bir ziyarette bulundu. Başkan Yardımcıları gittikleri yerlerde bulunan Kahramankazanlılar ile sohbetler gerçekleştirdi.

MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEPLERİ DİNLENDİ

Kahramankazan Belediyesi yönetiminden isimler Kılıçlar'da vatandaşlara hal ve hatırlarını sorup bir sıkıntıları olup olmadığı sorularını yöneltti. Kılıçlar mahallesi sakinleri de karşılarında gördükleri belediye başkan yardımcılarına beklentilerini ve şikayetlerini iletti.

Kahramankazan Belediyesi vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor

Ayaküstü samimi bir sohbet havasında geçen konuşmanın ardından Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Öztürk ve Sedat Kubat ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

ZİYARETTE BULUNMANIN ÖNEMİ

Başkan Yardımcılarının yaptığı Kılıçlar Mahallesi ziyaretine, Kahramankazan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri de eşlik etti. İlçedeki vatandaşların sosyal anlamda ihtiyaçlarının karşılanmasından sorumlu birimde çalışan görevliler mahalle sakinleri ile yakından ilgilendi.

Yerel yönetimlerin beğenilmesi konusunda vatandaşların en çok dikkat ettiği konulardan birisi olarak kendileri ile kurulan iletişim ön plana çıkıyor. Bu nedenle Kahramankazan Belediyesi ekipleri normal belediye işlerine ek olarak böyle ziyaretlerde de bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER