Kahramankazan Belediyesi vatandaşları iş sahibi yapmayı sürdürüyor

Ülkenin en büyük ekonomik sorunlarından birisi olan işsizliği önleme adına genelde olduğu gibi yerelde de çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Kahramankazan ilçesinde vatandaşların gelir kapısı bulmasına yardımcı olunuyor.

Kahramankazan Belediyesi vatandaşları iş sahibi yapmayı sürdürüyor

Ekonominin sürekliliği ve güçlenmesinde yaşanan olumsuzluklardan birisinin işsizlik olduğu biliniyor. İnsanların hayatlarını devam ettirmesi açısından da önemi tartışılmayan istihdam konusu ile ilgili Kahramankazan Belediyesi ilçe vatandaşlarına yardımcı oluyor.

İŞ SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER KİM'E BAŞVURUYOR

Belediyeye bağlı olarak çalışan Kahramankazan İstihdam Merkezi ile ihtiyaç duyulan kadrolara hızlı bir şekilde insanların yerleştirilmesi sağlanıyor. KİM'e müraacat eden vatandaşlar aradığı işi bulma konusunda yetkililerden destek alıyor.

Kahramankazan Belediyesi vatandaşları iş sahibi yapmayı sürdürüyor

Konu ile ilgili olarak Kahramankazan Belediyesi'nde bir toplu iş görüşmesi gerçekleştirildiği bildirildi. Belediye tarafından yapılan paylaşımda "Kahramankazan İstihdam Merkezi’mizde (KİM) Toplu İş Görüşmesi gerçekleştirdik. İlerleyen tarihlerde Toplu İş Görüşmelerimiz devam edecektir" denildi.

KAHRAMANKAZAN'DA İŞ SAHİBİ YAPILMAYA DEVAM EDİLİYOR

Hizmete girdiği ilk andan itibaren Kahramankazan İstihdam Merkezi iş arayan ve işveren arasında önemli bir köprü oldu. Kahramankazan'da ikamet eden binlerce vatandaş KİM sayesinde yeni işine kavuştu.

Gerçekleştirilen toplu iş görüşmeleri dönem dönem yapılarak aynı anda bir çok kişi iş sahibi oluyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen insanların KİM'e başvuruda bulunması yeterli oluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER