Kahramankazan Belediyesi üretici kadınların emeğine destek oluyor

Kahramankazan Belediyesi, üretici kadınların emeğine yönelik çalışmalar gerçekleştirirken belediye bu kapsamda Üreten Kadın Çarşısı’nda ilçe halkını davet etti.

Kahramankazan Belediyesi üretici kadınların emeğine destek oluyor

Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren Kahramankazan Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi ilçede daha huzurlu ve eşit bir ortam yaratmak adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Kahramankazan Belediyesi ilçedeki üretici kadınların el emeği ve göz nuru eserlerin, ilçe halkıyla buluşması için bu eserleri Üreten Kadın Çarşısı’nda satışa sunulacağını açıkladı. Belediye duyuruyu sosyal medya hesapları üzerinden yaptı.

ÜRETEN KADINLARIN EMEĞİ HALKLA BULUŞUYOR

Kahramankazan Belediyesi üretici kadınların emeğine destek oluyor

2 Temmuz yani bugün saat 19.00’da Kahramankazanlı üretici kadınların el emeği ve göz nuru eserleri Kahramankazan Millet Bahçesi’e kurulacak Üreten Kadın Çarşısı’nda vatandaşların karşısına çıkarılacak. Kahramankazan Belediyesi bu faaliyeti ile hem üretici kadınların emeğine destek olmayı hem de vatandaşları ilgisini çekecek ürünlerle buluşturmayı amaçladı.

Çeşitli süs eşyası, oyuncak, örgü, ahşap ürünler ve yöresel lezzetlerin yer aldığı eserler bugün saat 19.00’da Kahramankazan Millet Bahçesi’nde satışa sunulacak. Kahramankazan Belediyesi de duyuruyu sosyal medya hesapları üzerinden şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

Üretici kadınlarımızın el emeği göz nuru eserleri ve yöresel ürünleri sizlerle buluşuyor.

“Üreten Kadın Çarşısı’na tüm halkımız davetlidir. 😊

2 Temmuz Salı (Bugün)

Kahramankazan Millet Bahçesi

Saat: 19:00”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER