Kahramankazan Belediyesi Türkiye Halter Şampiyonasında altın madalya kazandı

Belediyeler hizmet alanları olan yerleşim yerlerinde vatandaşların ihtiyaçlarını gidermelerine ek olarak başka alanlarda da varlığını sürdürüyor. Özellikle spor bu alanların başında geliyor.

Kahramankazan Belediyesine altın madalya gururu

Kahramankazan Belediyesi spor alanına yaptığı yatırımların karşılığını birincilikler ve dereceler ile alıyor. Belediye bünyesinde antrenmanlarını yapıp turnuvalara katılan sporcular aldıkları sonuçlar ile büyük bir gurur yaşatıyor.

Daha öncede sporcularının önemli baları elde ettiği Kahramankazan Belediyesini mutlu edne son gelişme halterden geldi. Kahramankazan Belediyespor Halter Takımı sporcusu Berat Ergün Sivas'ta düzenlenen Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

Aldığı altın madalyadan dolayı büyük bir mutluluk yaşayan Ergün hedefinin 2028 Los Angeles Olimpiyatlarında ülkesini en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Genç Ergün aldığı başarıyı kutlamak ve desteklerinden dolayı teşekkür etmek için Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kendisine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olan Başkan Çırpanoğlu "Geçtiğimiz yıllarda madalyalarla kulübümüzü gururlandıran sporcumuz Berat Ergün, aldığı şampiyonluk ile bizlere bu gururu yeniden yaşattı. Kulübümüz adına mücadele ederek ter döken sporcumuz Berat Ergün'ü, bilgisi ve tecrübesini kulüpteki sporcularımıza aktararak yol gösteren antrenör ve teknik ekibi elde ettikleri şampiyonluktan dolayı tebrik ediyorum. Türk, övün, çalış, güven!" şeklinde konuştu.

Sporcu Berat Ergün ve Başkan Selim Çırpanoğlu sporun önemine dair sohbetler etti. Görüşme toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER