Kahramankazan Belediyesi Türk Mutfağı haftasında vatandaşları yöresel lezzetler ile buluşturdu

Ankara'nın Başkent Millet Bahçesinde yemek kültürünün tanıtıldığı etkinliklere katılım sürüyor. Vatandaşlar ilçelerin yemeklerini yakından tanıma ve tatma fırsatı yakalıyor.

Kahramankazan Belediyesi Türk Mutfağı haftasında vatandaşları yöresel lezzetler ile buluşturdu

Başkent Ankara'nın zengin yemek kültürünü tanıtma adına geçtiğimiz günlerde başlayan Türk Mutfağı haftası vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleşiyor. Ülkenin tamamında gerçekleştirilen etkinlikler renkli görüntüler oluşmasına neden oldu.

TÜRKİYE YEMEKLERİNİ TANITIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde ülke genelinde gerçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası, ülkenin zengin kültürünü gözler önüne seriyor. Her şehrin kendi içinde kendine özgü yemeklerini tanıttığı etkinliklere Ankara'da da katılım sevindirici düzeyde gerçekleşiyor.

Kahramankazan Belediyesi Türk Mutfağı haftasında vatandaşları yöresel lezzetler ile buluşturdu

Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşen programda yer alan ilçelerden biriside Kahramankazan oldu. Kahramankazan Belediyesi tarafından açılan stantta ilçeye özgü gıdaların tanıtılma fırsatı yakalandı. Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt stantta yer alarak ziyarete gelen vatandaşlar ile yakından ilgilenerek onlara ilçenin kültürünü anlattı.

Kahramankazan Belediyesi Türk Mutfağı haftasında vatandaşları yöresel lezzetler ile buluşturdu - Resim : 2

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ'NDEN KAVURMA İKRAMI

İlçenin yemek kültürünün tanıtmak ve Kahramankazan'ı daha iyi anlatmak için kurulan stanta gelen vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt ve beraberindekiler yapılan kavurmalardan alanı ziyarete gelenlere verdiler. Söz konusu etkinlik 26 Mayıs günü sona erecek. Vatandaşlar o tarihe kadar Ankara'yı ve Kahramankazanı yemekleri ile tanıyabilecekler.

Cengiz Ortataş

SONRAKİ HABER