Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahada

Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahadaki çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin çalışmalarına ilişkin ilçe halkı bilgilendirilmeye devam ederken Kahramankazan Belediyesinden yeni açıklamalar geldi.

Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahada

Ankara'daki belediyelerin çalışmaları yakından takip edilirken belediyeler de vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi ilçede kapsamlı bir temizlik çalışması başlattığını ifade ederken yapılan çalışmalarla ilgili de yeni bilgilere yer verdi.

Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, saha çalışmalarına devam ederken doğa ve çevreyi korumak için ilçede yoğun temizlik çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Kahramankazan Belediyesi insan sağlığına zarar veren kötü koku ve atıkları önlemek için ilçede çalışma mesaisini sürdürüyor.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ İLÇEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Yaz aylarında il genelinde yaşayan vatandaşların hafta sonu tercih ettikleri konumlarda yoğun nüfusun getirdiği çevre kirliliğini önlemek amacıyla ekipler çöp toplama ve mıntıka temizliği mesailerine devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahada

Özellikle vatandaşların seyahat ettikleri süre boyunca yol kenarlarına bıraktıkları kağıt ve plastik atıkları temizlemek üzere yoğun çaba sarf eden ekipler, ‘’Çevreyi Koru, Doğana Sahip Çık’’ sloganı ile Kahramankazan’ı ziyaret eden ve ikameti Kahramankazan’da olan vatandaşlara çevre koruma bilinci oluşumunu sağlamak amacıyla uyarılarda bulunmaya da devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahada - Resim : 2

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince çöp konteynerleri de tazyikli su ile temizleniyor. Ayrıca ilçenin çehresini güzelleştirmek ve çevreyi korumak amacı doğrultusunda temizlik çalışmaları devam ederken Ankara’nın sanayi başkenti olarak anılan ilçede Kahramankazan Belediyesi, Keresteciler Sanayi Sitesi’nde oluşan sanayi atıklarının da kaldırılmasını sağlıyor.

SONRAKİ HABER