Kahramankazan Belediyesi temiz bir çevre için çalışmalarını sürdürüyor

Kahramankazan Belediyesi, temiz bir çevre ve sağlıklı bir yaşam için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi temiz bir çevre için çalışmalarını sürdürüyor

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha düzenli ve temiz bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için ekipleriyle sahada çalışmalarına devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen yabani ot biçme ve ağaç kesme çalışmaları, ilçenin genel temizliği ve düzeni açısından büyük önem taşıyor.

YABANİ OT VE ÇİM BİÇME ÇALIŞMALARI YAPILDI

Taziye Evi çevresinde yoğunlaşan ekipler, burada yabani otların biçimini tamamladı. Ekipler, yeşil alanlar ve parklarda ise sulama çalışmalarını sürdürüyor. Tekke Mahallesi'ndeki okul çevresinde de yabani ot biçme çalışmaları yapılırken ayrıca, Kahramankazan Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü ’nün bahçesi yeşillendirme çalışmaları ile daha güzel bir görünüme kavuştu.

Ekipler, yabani ot ve çim biçme çalışmalarında da sahada etkili oluyor. Satı Kadın Parkı ve Hacı Ahmet Öztürk Parkı'nda da yabani ot ve çim biçme çalışmaları gerçekleştirildi. Orhaniye Mahallesi Muhtarlığı ve Köy Konağı çevresinde yapılan yabani ot biçme çalışmaları ile bölge temizlendi. Öte yandan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi çevresinde de yabani ot biçme çalışmaları yapıldı.

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin temiz ve düzenli bir çevre için yaptığı çalışmaları, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Ekipler, çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER