Kahramankazan Belediyesi sporda başarı kazanmayı sürdürüyor

Kahramankazan'ın sporcuları yer aldıkları branşlarda kulüplerini ve belediye yönetimini memnun eden sonuçlar alıyor. Elde edilen başarılar Kahramankazan Belediyesinin spora ve sporcuya yaptığı yatırımın önemini gözler önüne seriyor.

Kahramankazan Belediyesi sporda başarı kazanmayı sürdürüyor

Kahramankazan Belediyesine bağlı olarak faaliyetlerine bir çok branşta devam eden Kahramankazan Belediyespor bu hafta başarılı sonuçlar aldı. Belediyenin futbol takımının U14 ve U16 takımları sezonun ilk maçlarında galip geldiler.

Kahramankazan Belediyesi sporda başarı kazanmayı sürdürüyor

FUTBOL TAKIMLARINDAN BOL GOLLÜ BAŞLANGIÇLAR

Geleceğin futbolcuları olmaları için yetiştirilen gençler aldıkları sonuçlar ile teknik ekibi ve yöneticileri sevindirdi. Kahramankazan Belediyespor U14 takımı Demirlibahçe'yi 7-0, U16 takımı ise Abidinpaşa'yı 4-0 gibi farklı skorlarla mağlup etti. Kalelerinde bir gol bile görmeyen takımlar rakiplerine gol olup yağdı.

VOLEYBOL'DA KIZLARDAN BAŞARI GELDİ

İlçenin genç voleybolcuları da futboldaki gibi önemli bir başarı elde etti. Kahramankazan Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, Altyapı Küçük Kız kategorisindeki ilk maçında Anadolu Şahin Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Kahramankazan Belediyesi sporda başarı kazanmayı sürdürüyor - Resim : 2

Genç kızlar rakiplerine set bile vermedi ve 3-0'lık skorla mücadelenin kazanı oldu. Maç sonrasında oyuncular büyük mutluluk yaşadı.

Kahramankazan Belediyespor'un takım ve bireysel olarak sporcuları çeşitli organizasyonlarda yer almaya devam ediyor. Oyuncular elde ettikleri başarı ile ilçenin ve belediyenin adını duyurmayı sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER