Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Merkezi’nde öğrencileri ağırladı

Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi bugün öğrencileri ağırladı.

Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Merkezi’nde öğrencileri ağırladı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında pek çok etkinlik düzenlenirken bunlardan birini de Kahramankazan Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Bugüne özel olarak Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi öğrenciler tarafından ziyaret edilirken öğrencilere koruma görevlisi rozeti hediye edildi.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ CAN DOSTLARLA ÖĞRENCİLERİ BULUŞTURDU!

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ziyaret programı gerçekleştirildi.

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olan 500 köpek ve 200 kedi kapasitesine sahip Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Sokak Hayvanlarını Koruma Günü kapsamında kapılarını ilçede eğitim gören öğrencilerin ziyaretine açtı. Can dostları ziyarete gelen öğrencilere ‘’Koruma Görevlisi’’ rozeti hediye edildi. Öğrenciler, öğretmenleri ve veterinerler eşliğinde padokları ziyaret ederek can dostlarla birlikte vakit geçirdiler.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu sokaklarda vatandaşın can güvenliğini tehdit edebilecek yasaklı ve cinse mensup sokak hayvanları başta olmak üzere sahipleri tarafından bırakılan can dostlarınu kuraln merkezde rehabilite ettiklerini belirtti. Başkan Çırpanoğlu kaderine terk edilen can dostlarını merkez sayesinde korudaklarını belirterek öğrencilerin ziyaretini çok önemsediklerini söyledi. Tüm Kahramankazanlı vatandaşları merkezi ziyarete davet eden Başkan Çırpanoğlu öğrencilerle bol bol hatıra resmi çektirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER