Kahramankazan Belediyesi Sefo Konserinin iptal edildiğini açıkladı

Kahramankazan ilçesi geçtiğimiz günlerde acı bir şekilde gündeme gelmişti. İlçenin ev sahipliği yaptığı TUSAŞ'a terör örgütü tarafından saldırı gerçekleşmiş ve 5 vatandaşımız şehit olmuştu. Bu yaşananlardan dolayı ilçe yönetimi konser programı ile ilgili iptal kararı aldı.

Kahramankazan Belediyesi Sefo Konserinin iptal edildiğini açıkladı

Başkent Ankara uzun bir zaman sonra yeniden terör saldırısından dolayı insanlarını kaybetti. 2023 yılında sadece teröristlerin öldüğü saldırı haricinde yıllardır bir terör olayı yaşamayan Ankara, Kahramankazan'dan gelen acı haberle sarsılmıştı.

ACI KAYIPLARDAN DOLAYI BU KARAR ALINDI

5 vatandaşımızın şehit olduğu TUSAŞ saldırısı ülke genelinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Şehitlerimiz rahmetla anılırken, terör bir kez daha lanetlendi ve birlik mesajları verildi.

Şehitlerimizden dolayı Ankara'nın genelinde yerel yönetimlerden peş peşe kutlama ve eğlence etkinliklerinin iptal olduğu açıklaması geldi. Kahramankazan Belediyesi de normalde bugün yapılması planlanan Sefo Cumhuriyet Konseri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Kahramankazan Belediyesi Sefo Konserinin iptal edildiğini açıkladı

Kahramankazan Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"27 Ekim Pazar günü planladığımız Sefo konserimiz, ilçemizde gerçekleşen hain terör saldırısı nedeniyle iptal edilmiştir"

TÜRKİYE BİR KEZ DAHA BAĞIMSIZLIĞINI HAYKIRACAK

Kahramankazan ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında resmi törenlerin aynı şekilde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bu kutlamalarda bir kez daha bağımsızlığı koruma ve her türlü olumsuzluğa karşı durma mesajları verilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER