Kahramankazan Belediyesi santranç turnuvası düzenledi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ederken Kahramankazan Belediyesi satranç turnuvası düzenledi. Bugün düzenlenen turnuva yarın sona erecek.

Kahramankazan Belediyesi santranç turnuvası düzenledi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri yapılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Kahramankazan'da Türkiye Satranç Turnuvası düzenlendi.

Kahramankazan Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Ankara Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 7. Geleneksel Kahramankazan Şehitleri Haftası Ödüllü Satranç Turnuvası'na 376 sporcu katıldı.

7'İNCİ SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ!

Turnuvada FIDE satranç kuralları uygulandı. Düzenlenen turnuvada eğlenceli dakikalar yaşandı.

Kahramankazan'da Satranç Turnuvası Düzenlendi - Ticari Hayat - Günlük İktisadi ve Siyasi Haberler Gazetesi

Bunun ile birlikte halk pazarı alanında yapıla turnuva yarın sona erecek. Ayrıca sporculara 50 bin lira değerindeki ödülleri düzenlenecek. Ödüller ise sahiplerine ödül töreni eşliğinde takdim edilecek.

Türkiye Satranç Federasyonu Ankara İl Temsilcisi Engin Güleç, satranç turnuvası hakkında açıklamalarda bulundu. Engin Güleç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kahramankazan Belediyesi'nin böyle bir etkinlik düzenlediğini söyledi. Etkinlik hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

Engin Güleç, ulusal satranç turnuvasının 7'ncisini düzenlediklerini belirtti. Her yıl satranca olan ilginin arttığını ifade etti. Ardından ise turnuvaya katılan sporcuların sayısı da katlandığını ve bundan yana mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLAYIN

SONRAKİ HABER