Kahramankazan Belediyesi ralli heyecanına ortak oluyor

Kahramankazan Belediyesi, bu yıl 48'ncisi düzenlenen motor sporları sevenlerinin bir araya geldiği Hitit Rallisi’ne ev sahipliği yaptı. Ralli heyecanına ortak olan Kahramankazan Belediyesi, yarışın ilçedeki ayağına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Kahramankazan Belediyesi ralli heyecanına ortak oluyor

Ankara Otomobil Spor Kulübü tarafından 3 yıl aradan sonra düzenlenen Hitit Rallisi Kahramankazan Belediyesi’nin de aralarından bulunduğu sponsorların katkılarıyla gerçekleşti. Kahramankazan Belediyesi, motor sporları sevenlerinin bir araya geldiği 48’inci Hitit Rallisi’ne ev sahipliği yaptı.

Startı Keçiören Belediyesi önünde verilen Ralli’nin kritik etaplarından ikincisine Kahramankazan Belediyesi ev sahipliği yaparken Kılıçlar ve Güvenç Mahallesi’nde gerçekleşen etaplar, yarış severlere unutulmaz anlar yaşattı.

KAHRAMANKAZAN’DA RALLİ HEYECANI YAŞANDI

Kahramankazan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri 48’inci Hitit Rallisi’ne katılan yarışmacı ve hakemlere yarış boyunca ekipman ve gıda desteği sağladı.

Kahramankazan Belediyesi ralli heyecanına ortak oluyor

Heyecan dolu anlara ortak olmaları için izleyicilere güvenli alanlar oluşturan ekipler, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle soğuk içecek ikramında bulundu. 7 etaptan oluşan yarışı GMG Racing Rally takımı pilotları Alp Atak-Alperen Tetik ikilisi 47.19.70'lik derecesiyle birinci bitirdi.

Kahramankazan Belediyesi ralli heyecanına ortak oluyor - Resim : 2

Otomobil tutkunları yarışları izlemek için alana akın ederken büyük bir coşku da yaşandı. Birinciler ile seyirciler tek tek fotoğraf çektirirken vatandaşlar etkinliğe katılmanın mutluluğunu dile getirerek tüm sponsorlarsa teşekkürlerini iletti.

SONRAKİ HABER