Kahramankazan Belediyesi personel alımı yapacak! Servis, yemek ve sigorta imkanları bulunuyor

Kahramankazan Belediyesi, bay ve bayan olmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Detaylar belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

Kahramankazan Belediyesi personel alımı yapacak!

Türkiye’nin önemli problemlerinden biri işsizlik ve istihdam olurken ülkemizde birçok il ve ilçede belediyeler bu konudaki çalışmalarını öncelikli hale getiriyor. İstihdam ve işsizlik probleminin önüne geçilmesi için belediyeler istihdam yaratılması için kariyer merkezleri açarken bir yandan da personel alımlarına ara vermeden devam ediyor.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlarının da adil ve eşit olması yönündeki çalışmalarına ağırlık veriyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi, kültürel ve sosyal çalışmaları kadar istihdam ve çalışma hayatıyla ilgili konuları da önemsiyor.

Kahramankazan Belediyesi bu kapsamda internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden, personel alımı yapacağını duyurdu. Detayları yine bu mecralar üzerinden paylaşan belediyenin 18-40 yaş arası bay ve bayan personel alacağı açıklandı.

BELEDİYE KURUMSAL E-TİCARET DEPOSU İÇİN PERSONEL ALACAK

Kahramankazan Belediyesi personel alımı yapacak! Servis, yemek ve sigorta imkanları bulunuyor

Belediye, 2 Temmuz saat 11.00’de toplu görüşme şeklinde, kurumsal e-ticaret deposunda, depo içerisinde toplama, dağıtım, etiketleme, paketleme, sevkiyat ve iade bölümlerinde çalışacak 18-40 yaş arası bay ve bayan personellerin alacağı bilgisini paylaştı. Mevcut iş ilanıyla ilgili toplu görüşme 2 Temmuz saat 11.00’de Kahramankazan Belediye İstihdam Merkezi’nde yapılacak olup, 19.810 TL maaş, servis, yemek, SGK ve yan haklar gibi imkanların sağlanacağı da eklendi.

Kahramankazan Belediyesi’nin personel alımına yönelik iş ilanının diğer detaylarını yukarıdaki görsel üzerinden inceleyebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER