Kahramankazan Belediyesi park ve bahçeleri yoğun bir bakım sürecinden geçiriyor

Yaz döneminde vatandaşların ev dışında en çok vakit geçirdiği yerlerden olan park ve bahçeler sürekli olarak ilgilenilmesi gereken alanlar olarak da biliniyor. Bu nedenle Kahramankazan ilçesini temiz tutmak adına ekipler gün içinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Kahramankazan Belediyesi park ve bahçeleri yoğun bir bakım sürecinden geçiriyor

Kahramankazan halkının görüntü ve konfor olarak rahatlaması adına çalışmalarda bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ağaçları budama, çimleri biçme ve sulama gibi hizmetlerde bulunuyor. Gün içinde Kahramankazan'ın bir çok yerinde çalışan ekipler ilgilendikleri yerlerin estetik ve işlevsellik açısından daha iyi hale gelmesi için ihtiyaç duyduğu hizmeti veriyor.

EKİPLER DETAYLI ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili Kahramankazan'dan gelen bilgilendirmede parklardaki bankların onarıldığı ve ağaçların budandığı, parkladaki çimlerin sulandığı ve mıntıka temizliği yapıldığı gibi ifadelere yer verildi.

Kahramankazan Belediyesi park ve bahçeleri yoğun bir bakım sürecinden geçiriyor

İlçedeki kamu ve özel kurumlarda temizlik yapan ve uygun müdahalelerde bulunan ekiplerin Kahramankazanlılardan en büyük ricası çevreyi korumak oldu.

YEŞİL YERLERİ GELECEK NESİLLERE ULAŞTIRMANIN ÖNEMİ

Sahip olunan yeşil yerleri korumak ve onların bakımını ihmal etmemek insanların içinde bulunduğu nesli ve gelecek nesiller için önem taşıyor. Kahramankazan'daki görevlilerde bunu hatırlatarak birlikte el ele verip yeşili korumayı hatırlatıyor.

Park ve bahçelerdeki bakımlar kış aylarında biraz hafifleyebiliyor. Yılın her döneminde çalışan ekipler ise mevsimine ve ihtiyaç duyulan noktaya göre işlerini şekillendiriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER