Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler ekibi çalışmalarını sürdürüyor

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yoğun bir mesai ile çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler ekibi çalışmalarını sürdürüyor

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaş için kaliteli hizmet vermek adına yaptığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri yoğun çalışma ile ilçenin çeşitli yerlerinde peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, yürüttükleri yoğun çalışma ile ilçedeki çeşitli mahallelerde eksiklikleri gidererek, onarım çalışmaları yapıyor. Sosyal ve kültürel alandaki faaliyetlerini devam ettiren Kahramankazan Belediyesi, belediyenin başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde ilçede vatandaşlar için daha huzurlu bir ortam yaratmak amacıyla yaptığı çalışmalarına devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler ekibi çalışmalarını sürdürüyor

SAĞLIK PARKI’NA 3 ADET SALINCAK MONTAJI YAPILDI

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok yerindeki çeşitli mahallelerinde vatandaşların yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar yapıyor. İhtiyaç duyulan alanlarda çalışmalarına devam eden ekipler, Akçaören Mahallesi Muhtarlık binasına sedir yapımını gerçekleştirdi.

Parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Sağlık Parkı’na 3 adet salıncak montajını yaptı. Öte yandan ilçe genelindeki bank ve pergolaların tadilat çalışmalarını yaparak vatandaşların kullanımına hazır hale getirdi. Ekipler, görüntü kirliğini önlemek adına park, bahçe ve boş arazilerdeki yabani ot ve çim biçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ise halk tarafından beğeni topluyor. Ekiplerin yoğun çalışma mesaisi ilçede büyük bir tempo ile devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER