Kahramankazan Belediyesi Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nun ev sahipliğinde anlamlı etkinlik

Kahramankazan Belediyesi birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nun ev sahipliğinde çeşitli programlar düzenlenirken bu kez El Sanatları Sergisi ve Kermes etkinliği gerçekleştirildi.

Kahramankazan Belediyesi Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nun ev sahipliğinde anlamlı etkinlik

Kahramankazan Belediyesi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi tarafından hayata kazandırılan Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nda da birbirinden farklı etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Eğitim ve öğretimin devam ettiği Kahramankazan Belediyesi Özel Eğitim ve Uygulama Okulu ev sahipliğinde gerçekleşen El Sanatları Sergisi ve Kermes, renkli bir açılışla ziyaretçilerini karşıladı.

Kahramankazan Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım, etkinliğin açılışına katılarak destek verdiler.

KAHRAMANKAZAN'DA ÖZEL ÇOCUKLARDAN ÖZEL ESERLER

Kahramankazan Belediyesi Özel Eğitim ve Uygulama Okulu'nda eğitim gören özel çocukların yeteneklerini sunduğu el emeği göz nuru eserler sergide yerini aldı. Okul Müdürü Sezer Kendirci eşliğinde sergiyi gezen protokol, engelli bireylerin özverili çalışmalarını yerinde inceleyerek beğeni ve tebriklerini dile getirdiler. Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu ile çocukların neşe dolu anları ise ortamın samimiyetinin göstergesi oldu.

Sergide, el işçiliğinin inceliklerini yansıtan birbirinden özel eserler ilgi görürken aynı zamanda kermes de ziyaretçilere açıldı. El emeği eserlerini sergileyen engelli çocuklar açılışın devamında ise şarkılar ve danslar eşliğinde eğlendiler.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER