Kahramankazan Belediyesi okullarda bakım ve onarım çalışması yapıyor

Kahramankazan Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi ilçedeki okullarda kapsamlı bakım ve onarım çalışması yaptığını açıkladı. Ekiplerin sahadaki çalışmaları devam ederken okullardaki eksiklikleri gidermek ve öğrenciler için uygun bir öğrenim ortamı sağlamak adına çalışma yürütüyor.

Kahramankazan Belediyesi okullarda bakım ve onarım çalışması yapıyor

Kahramankazan Belediyesi, 2024 - 2025 Eğitim Öğretim yılı için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni eğitim öğretim yılı öncesi ilçedeki okullarda kapsamlı bakım ve onarım çalışması yapan ekipler saha çalışmalarını sürdürürken Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, okullardaki bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken okulların açılacağı güne kadar çalışmaların tamamlanması hedefleniyor.

Kahramankazan Belediyesi ekipleri, okullardaki eksiklikleri gidermek ve öğrenciler için uygun bir öğrenim ortamı sağlamak üzere İbrahim Bitik İlkokulu'nda basket potaları ve bayrak direği için ankraj yerlerini açarak ankraj betonunu döktü. Aynı zamanda marangoz işleri de Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlandı.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİNDEN OKULLARA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kahramankazan Anaokulu'nda yabani ot biçme çalışmalarını tamamlarken Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi'nin koridorları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından boyandı.

Kahramankazan Belediyesi okullarda bakım ve onarım çalışması yapıyor

Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Sevimli Arılar Anaokulu'nda da yabani ot biçme çalışmaları yapılırken Hamidiye Ünlü İlkokulu'nun bahçesinde ise bordür taşlarının tamiri yapılarak okulun estetik görünümü artırıldı. İlçedeki tüm okulların yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz ve düzenli bir şekilde başlaması için çalışmaların devam ettiğini ifade eden belediye, okulların açılmasıyla çalışmaların sona ereceğini ifade etti.

SONRAKİ HABER