Kahramankazan Belediyesi okullara temizlik malzemesi desteğinde bulunuyor

Okullardaki temizlik konusu ülke gündeminde yer almaya devam ediyor. Bu konuda Kahramankazan Belediyesi, ilçe sınırlarındaki okullara ihtiyacı doğrultusunda hijyen ve temizlik malzemesi götürdüklerini duyurdu.

Kahramankazan Belediyesi okullara temizlik malzemesi desteğinde bulunuyor

Yeni eğitim öğretim dönemi okullarda yaşanan temizlik personeli sıkıntısı ile başladı. Yaklaşık bir ay öncesinde açılan ve yeterli düzeyde çalışan olmamasından dolayı bazı yerlerde velilerin temizlediği okullar ile ilgili Ankara'da ABB ve yerel yönetimler çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramankazan Belediyesi okullara temizlik malzemesi desteğinde bulunuyor

"EĞİTİME HEP DESTEK"

Bu konuda başlatılan okullara destek olma seferberliği kapsamında Kahramankazan Belediyesi de okullara temizlik malzemesi götürmeye başladı. Konu ile ilgili Kahramankazan Belediyesinden yapılan açıklamada "Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle, çocuklarımızın hijyenik ve güvenli ortamlarda eğitim alması için ilçemizdeki tüm okullara temizlik malzemelerini ulaştırıyoruz. Eğitime hep destek tam destek" denildi.

AİLELER ÇOCUKLARININ TEMİZ YERDE EĞİTİM GÖRMESİNİ İSTİYOR

Kahramankazan Belediyesi okullara ihtiyaçlarına göre temizlik malzemesini ücretsiz olarak vererek okulların maddi olarak büyük bir yükten kurtulmasını sağlıyor. Öğrencilerin ve okuldaki tüm görevlilerin sağlıklı ortamda bulunması adında temizlik malzemesi desteğinin devam etmesi bekleniyor.

Kahramankazan Belediyesi okullara temizlik malzemesi desteğinde bulunuyor - Resim : 2

Öte yandan Ankara ve ülke genelindeki veliler de çocuklarının karşı karşıya kaldığı bu sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını istiyor. Konu ile ilgili yaşanan gelişmeler aileler tarafından dikkatle takip ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER