Kahramankazan Belediyesi nerede, nasıl gidilir, belediye başkanı kimdir?

Kahramankazan Belediyesi ilçe vatandaşlarına hizmetlerini sürdürüyor. Belediyede işi olan vatandaşlar ise yüz yüze ya da uzaktan iletişim kurarak taleplerini iletebiliyor.

Kahramankazan Belediyesi nerede, nasıl gidilir, belediye başkanı kimdir?

Yerel yönetimler özellikle büyük şehirlerde, bazı illerden daha fazla nüfuslara hitap etmesi ile büyük önem arz ediyor. Belediyeler aynı anda farklı başlıklarda hizmetler sağlayarak insanların isteklerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesini hedefliyor.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde de Belediye yönetimi aktif olarak ilçede sosyal ve insani ihtiyaç anlamında talepleri karşılıyor. Selim Çırpanoğlu'nun Belediye Başkanı olarak görev yaptığı Kahramankazan Belediyesi gün içerisinde çok sayıda insan tarafından ziyaret ediliyor.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ İRTİBAT BİLGİLERİ

Çeşitli nedenlerden dolayı Kahramankazan Belediyesine gitmesi gereken vatandaşlar ilk defa gidecekse açık adresin güncel halini araştırıyor.

Kahramankazan Belediyesi resmi internet sitesinde yer alan bilgilerde vatandaşlara kendileri ile irtibat kurmak için dört farklı yol sunuluyor. Direk olarak belediye binasına gidecekler için adres Atatürk, Ankara Blv. No:105, 06980 Kahramankazan/Ankara olarak ifade ediliyor.

Öte yandan resmi internet sitesinde istek veya şikayetini mail yoluyla iletmek isteyenler için [email protected], telefon yoluyla iletmek isteyenler için 0312 814 53 00 telefon numarası ve fax yoluyla irtibata geçmek isteyenler için 0312 814 10 12 bilgileri yer alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER