Kahramankazan Belediyesi millilerin EURO 2024’teki son mücadelesinde de yanında oldu

A Milli Futbol Takımı’mızın EURO 2024’teki yarı final mücadelesi yine başkentin pek çok park ve meydanlarında dev ekranda izletilirken Kahramankazan Belediyesi ve ilçe halkı da millileri son mücadelesinde yalnız bırakmadı.

Kahramankazan Belediyesi millilerin EURO 2024’teki son mücadelesinde de yanında oldu

Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine önem veren Kahramankazan Belediyesi bu konuda yaptığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi özellikle Türkiye’nin tek yürek olduğu günlerde bu yönde çalışmalar yürütüyor.

Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Ankara’da ve birçok ilçesinde milli takımın coşkusunu hep beraber yaşatabilmek adına parklarda dev ekranlara kurulan projeksiyonlarla A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 maçları gösterdi. Gürcistan’la çıktıkları ilk maçtan bu yana Bizim Çocuklar’ın yanında olan belediyeler, milli heyecanı tüm ilçe halklarının birlikte yaşaması adına çeşitli alan ve parklara dev ekranlara kurularak yaşattı.

SON MÜCADELEDE DE KAHRAMANKAZAN HALKI MAÇI BİRLİKTE İZLEDİ

Kahramankazan Belediyesi millilerin EURO 2024’teki son mücadelesinde de yanında oldu

A Milli Futbol Takımı’mız dün akşam Hollanda karşısında yarı final için verdiği mücadele tüm çabalarına rağmen EURO 2024’e 2-1'lik mağlubiyetle veda etti. İlk yarının bitmesine dakikalar kala gelen Samet Akaydın’ın golüyle umutlar yeşerirken ikinci yarıda ne yazık ki beklenildiği gibi oldu. Buna rağmen Ankara’nın birçok belediyesinde olduğu gibi Kahramankazan Belediyesi Kahramankazan halkı da millileri bu seneki Avrupa Şampiyonası’ndaki son mücadelelerinde yalnız bırakmayarak, Millet Bahçesi’ne kurulan dev ekranlarla hep birlikte takıma destek oldular.

Kahramankazan Belediyesi de Türkiye-Hollanda maçını izleyen belediye başkanı Selim Çırpanoğlu ve Kahramankazan halkının heyecanı dinmeyen anlarını sosyal medya hesapları üzerinden fotoğrafla birlikte şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

“Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun Kahramankazan...

Festival havasında hep birlikte milli maç heyecanını dolu dolu yaşadık.

Bize bu heyecanı yaşatan, tek yürek tek millet olduğumuzu bir kez daha hatırlatan A Milli Takımımıza teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER