Kahramankazan Belediyesi milli maç heyecanını ilçe halkına yaşatmayı sürdürüyor

Kahramankazan Belediyesi, bu akşam karşılaşması yapılacak Türkiye - Çekya maçını ilçe halkıyla birlikte izlemek için Millet Bahçesi’nde kurduğu dev ekranlarla maçın coşkusunu yeniden birlikte yaşatacak.

Kahramankazan Belediyesi milli maç heyecanını ilçe halkına yaşatmayı sürdürüyor

Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine önem veren Kahramankazan Belediyesi bu konuda yaptığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi özellikle Türkiye’nin tek yürek olduğu günlerde bu yönde çalışmalar yürütüyor.

Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Ankara’da ve birçok ilçesinde milli takımın coşkusunu hep beraber yaşatabilmek adına parklarda dev ekranlara kurulan projeksiyonlarla A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 maçları gösteriliyor. Gürcistan’la çıktıkları ilk maçtan bu yana Bizim Çocuklar’ın yanında olan belediyeler, milli heyecanı tüm ilçe halklarının birlikte yaşaması adına çeşitli alan ve parklara dev ekranlara kurularak yaşanıyor.

MİLLİ MAÇ HEYECANI KAHRAMANKAZAN’DA SÜRÜYOR

Kahramankazan Belediyesi milli maç heyecanını ilçe halkına yaşatmayı sürdürüyor

Kahramankazan Belediyesi de milli takımımızın Avrupa şampiyonasındaki yolculuğunu ilçe halkıyla dev ekranlarda buluşturmaya devam ediyor. Belediye bu akşam karşılaşması yapılacak Türkiye - Çekya maçını yine kurdukları dev ekranda Kahramankazan halkıyla buluşturacak.

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024’te Çekya karşısında oynayacağı maç, Kahramankazan’daki Millet Bahçesi’nde kurulan dev ekranda yayınlanacak. Bizim Çocuklar’ın Çekya karşısında oynayacağı kritik maçı, belediyenin etkinliği ile tüm Kahramankazan halkı birlikte izleyecek.

Türkiye - Çekya maçı 26 Haziran Çarşamba saat 22.00’de oynanacak. Aynı anda Kahramankazan’daki Millet Bahçesi’ndeki dev ekranlarda ücretsiz olarak da yayınlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER