Yerel yönetimlerde yeni aya girilmesi ile birlikte aylık toplantılar gerçekleştirilmeye başlandı. Bu kapsamda aylık toplantıyı gerçekleştirmek için bir araya gelen Kahramankazan Belediyesi meclisi üyeleri bazı konuları görüştü.
RAMAZAN AYI VE KADINLAR GÜNÜ VURGUSU
1 Mart itibariyle Ramazan ayının başlaması ve 8 Mart'ın Kadınlar Günü olarak kutlanması, belediye meclisi toplantısında unutulmadı. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu Ramazan ayının öneminden bahsetti. Öte yandan Başkan Çırpanoğlu yaklaşan 8 Mart dolayısıyla mecliste bulunan kadınların Dünya Kadınlar Gününü tebrik etti.
Yapılan konuşmaların ardından meclis oy birliği ile kabul edilen gündem dışı maddeler sonrasında gündem maddelerin oylanmasına geçildi. Mart ayı Kahramankazan Belediye Meclisi toplantısı sonunda sözlü olarak dile getirilen Ulu Camiinde cenaze namazlarının ardından asri mezarlığına servis organize edildi.
BİR SONRAKİ AYLIK TOPLANTI NİSAN'DA
Toplantının sona ermesinin ardından taraflar bir sonraki aylık toplantıyı gerçekleştirmek üzere dağıldı. Kahramankazan Belediyesinin bir sonraki aylık meclis toplantısının Nisan ayının ilk günlerinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Toplantılar ilçe için yapılacak hizmetlerin görüşülmesi açısından büyük önem arz ediyor.