Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evlerinde bir dizi etkinlik

Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evleri, eğlencenin buluşma noktası olmaya devam ediyor. İlçe halkının ilgi gösterdiği Mahalle Kültür Evleri'nde etkinlikler de hız kesmeden devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evlerinde bir dizi etkinlik

Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evleri, yaz döneminde de eğitim, müzik, coşku ve eğlencenin buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Satıkadın Mahalle Kültür Evi, Güvençli İbrahim Çavuş Mahalle Kültür Evi, Alparslan Türkeş Mahalle Kültür Evi ve KAGEM, çocuklara yönelik düzenlediği etkinliklerle dikkat çekiyor.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ MAHALLE KÜLTÜR EVİ EĞLENCELERE DEVAM EDİYOR

Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evleri, müzikten spora, bilimden kültüre kadar geniş bir yelpazede çeşitli etkinlikler sunarak çocukların gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evlerinde bir dizi etkinlik

İlçede eğitim - öğretimin en eğlenceli merkezlerinden birisi olarak kabul edilen Mahalle Kültür Evleri rağbet görmeye devam ederken, yaz okulu programıyla da çocukların gözde merkezi haline geldi.

Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evlerinde bir dizi etkinlik - Resim : 2

Mahalle Kültür Evlerindeki eğitimciler eşliğinde verilen Kur’an-ı Kerim, resim, el sanatları, gitar, satranç, bağlama, etkin okuma, yazma-yazarlık, akıl zeka oyunları, spor ve jimnastik, drama, yaz atölyeleri, oyunlarla değerler eğitimi, geleneksel çocuk oyunları, yabancı dil, ülkeler coğrafyası, matematik kursları ile sürpriz gezi ve etkinlikler başlı başına yaz dönemi faaliyetleri arasında yerini alıyor. Çocuklar eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşıyor.

SONRAKİ HABER