Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evleri için ders kayıtları devam ediyor

Mahalle Kültür Evlerinde ders kayıtlarının devam ettiği açıklandı. Kahramankazan Belediyesi yaptığı açıklamasında derslerin 16 Eylül'de başlayacağını duyurarak görülecek dersleri de sıraladı.

Kahramankazan Belediyesi Mahalle Kültür Evleri için ders kayıtları devam ediyor

Kahramankazan Belediyesi resmi X sosyal medya hesabı üzerinden Mahalle Kültür Evi için yeni dönem ders kayıtlarının başladığını duyurdu. Ders başlangıcının 16 Eylül olduğu açıklandı.

Katılmak isteyen dersler için derslerin matematik, Türkçe, İngilizce, hayat bilgisi, sosyal bilgiler, din kültürü, resim atölyesi, satranç atölyesi, müzik atölyesi, akıl ve zeka oyunları, bağlama ve gitar türünde derslerin olduğu belirtildi.

BELEDİYE DUYURDU

Belediye yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Hem eğlenip hem öğrenmeye hazır mısınız? Mahalle Kültür Evlerimizde yeni dönemde ders kayıtlarımız başlamıştır. Gelişmeye ve öğrenmeye açık çocuklarımızı gençlerimizi ve vatandaşlarımızı kayıt için Mahalle Kültür Evlerimize bekliyoruz”

DERSLER 16 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Derslerin başlangıcının 16 Eylül olduğu ifade edildi. Satıkadın Mahalle Kültür Evi, Güvenli İbrahim Çavuş Mahalle Kültür Evi, Alparslan Türkeş Mahalle kültür Evi ve KAGEM için ders kayıtlarının başladığı açıklandı.

KAYITLAR MAHALLE KÜLTÜR EVLERİNDE YAPILACAK

Belediyenin açıklamasına göre eğlenirken öğrenmek isteyenler için başvurular başladı. Dersler 16 Eylül Pazartesi günü başlamış olacak. Kayıtlar Mahalle Kültür Evleri’nde gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER