Kahramankazan Belediyesi kreşlerde öğrenim gören çocuklara özel gösteri düzenledi

Kahramankazan Belediyesi, yaz tatilinin gelmesi sebebiyle Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde öğrenim gören çocuklar için özel bir gösteri düzenledi.

Kahramankazan Belediyesi kreşlerde öğrenim gören çocuklara özel gösteri düzenledi

Kahramankazan Belediyesi, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki faaliyetlerini önemserken, belediyenin başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde bu konuda yaptığı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Kahramankazan Belediyesi, Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde öğrenim gören çocuklar için özel bir gösteri gerçekleştirdi.

Kahramankazan Belediyesi kreşlerde öğrenim gören çocuklara özel gösteri düzenledi

MİNİKLERE YAZA MERHABA HEDİYESİ

Kahramankazan’daki Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde öğrenim gören minik öğrenciler için gerçekleşen özel gösteride, çeşitli tiyatro oyunları ve performanslar etkinliğe katılan konuklar için yapıldı. Gösteriyi neşeyle takip eden öğrenciler kadar özel gösteriye katılan veliler de, sahne şovlarından memnun kaldılar. Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde öğrenim gören çocuklar için yapılan gösteriye Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kubat da katıldı.

Kahramankazan Belediyesi, Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde öğrenim gören minikler için gerçekleştirdiği özel gösteriyi ve başkan yardımcısı Sedat Kubat’ın da gösteride yer almasını sosyal medya hesapları üzerinden, fotoğraflarla birlikte paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Miniklere “Yaza Merhaba” hediyesi...

Yaz tatilinin gelişiyle beraber, Kahramankazan Kreş ve Gündüz Bakımevi’mizde öğrenim gören çocuklarımıza özel gösteri düzenledik.

Sizleri seviyoruz, neşeniz bol olsun çocuklar…”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER