Kahramankazan Belediyesi KPSS'ye girecek adaylara başarılar diledi

Kahramankazan Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda KPSS'ye girecek tüm adaylara başarılar diledi.

Kahramankazan Belediyesi KPSS'ye girecek adaylara başarılar diledi

Kahramankazan Belediyesi, X hesabından yaptığı paylaşımda yarın KPSS'ye girecek tüm adaylara başarılar diledi.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumları 14 Temmuz 2024 Pazar günü (yarın) başlıyor. Adayların heyecanla beklediği KPSS Lisans sınavı için geri sayım başladı. Kahramankazan Belediyesi de eğitim alanındaki çalışmaları ve eğitime verdiği destekle öne çıkan belediyeler arasında yer alıyor. Kahramankazan Belediyesi, eski adı Twitter olan X hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Kahramankazan Belediyesi, KPSS ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yarın Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek olan tüm adaylara başarılar dileriz. Emeklerinizin karşılığı almanız dileğiyle…"

Kahramankazan Belediyesi KPSS'ye girecek adaylara başarılar diledi

KPSS sınavına girecek olan adaylara başarılar dileyen Kahramankazan Belediyesi, eğitime verdiği desteği bu paylaşımı ile bir kere daha gösterdi. Yarın başlayacak olan KPSS maratonu, genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri oturumlarıyla başlayacak. Sınav, saat 10.15'te başlayacak. Öğleden sonraki eğitim bilimleri oturumu ise saat 14.45'te başlayacak.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumları sınavına saatler kala adaylar, büyük heyecan yaşadıklarını ifade ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER