Kahramankazan Belediyesi kent sağlığı için düzenli temizliğe devam ediyor

Özellikle şehirlerde günlük hayatın olmazsa olmazlarından olan çöp kutuları, kendileri ile ilgilenilmediğinde hastalıklara davetiye çıkarabiliyor. Bu konuda bir olumsuzluğun yaşanmaması adına Kahramankazan'da çalışmalar yapılıyor.

Sosyal hayatın sorunsuz bir şekilde ilerlemesi konusunda yerel yönetimlere büyük bir iş düşüyor. Özellikle vatandaşların en çok önemsediği cadde ve sokakların temizliği konusuna Kahramankazan Belediyesi de büyük hassasiyet gösteriyor.

Kahramankazan ilçesinin herhangi bir salgın hastalığa sahne olmaması, insanların hijyen konusunda rahatsızlık yaşaması için çöp konteynırı temizlikleri rutin olarak gerçekleştiriliyor.

"DÜZENLİ OLARAK ÇÖP KONTEYNIRI TEMİZLİĞİ YAPILIYOR"

Kahramankazan Belediyesi de yapmış oldukları çalışmaları sosyal medya hesabından paylaştı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı işlemin gösterildiği paylaşım ile ilgili "Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, İlçe merkezimizde ve kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın sağlığı için düzenli olarak çöp konteynırı temizliği yapıyor" denildi.

Yaz aylarında Ankara'da vatandaşların en çok rahatsızlık duyduğu konuların başında sivrisinek gibi haşereler yer almıştı. Yeşil alanlarda ve caddelerde rahatsızlık veren bu vektörler konusunda ilaçlama çalışmaları şehir genelinde yapılıyor.

HİJYEN KONUSUNDA FAALİYETLERE DEVAM EDİLİYOR

Kahramankazan Belediyesi de vektör oluşumuna fırsat vermemek ve etrafa virüs saçılmaması adına çöpleri temizlemeyi sürdürüyor. Yılın her döneminde ilçede gerekli temizlik işlemleri sorumlu birimler tarafından yapılıyor.

Kaynak: Haberankara.com