Kahramankazan Belediyesi Kazanbel Beton'dan 5 milyon liranın üzerinde tasarruf

Kahramankazan Belediyesi tarafından kurulan Kazanbel Beton, 5 milyon 500 bin TL tasarruf sağlayarak Mıcır-Agrega temini için alım ihalesi gerçekleştirdi.

Kahramankazan Belediyesi Kazanbel Beton'dan 5 milyon liranın üzerinde tasarruf

Kahramankazan Belediyesi tarafından kurulan Kazanbel Beton, hazır beton üretiminde kullanılan ana malzemeler arasında yer alan Mıcır-Agrega temini için alım ihalesi gerçekleştirdi.

Kahramankazan ilçesinin kırsal ve merkez mahallelerinde yaşayan vatandaşların kilit taşı, kaldırım, beton gibi taleplerini karşılamak ve inşaat sektöründe hizmet veren müteahhit, iş adamı ile şirketlerin artan beton ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla kurulan Kazanbel Beton, 5 milyon 500 bin TL tasarruf sağlayarak Mıcır-Agrega temini için alım ihalesine imza attı.

KAZANBEL BETON'DAN 5 MİLYON 500 BİN LİRA TASARRUF

Kahramankazan Belediyesi bünyesinde kurulan firmaların yönetim anlayışı gereği şeffaf bir şekilde hizmet verdiğini belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ülke ekonomisine katkı sağlamak, belediyeye gelen vatandaşların beton asfalt, kilitli parke taşı, kaldırım gibi taleplerine karşılık vermek ve istihdam yaratmak adına kurulan Kazanbel Beton firmasının 100 Bin Ton Mıcır-Agrega Temin İhalesi’ni gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Kahramankazan Belediyesi Kazanbel Beton'dan 5 milyon liranın üzerinde tasarruf

Başkan Çırpanoğlu, ''Yönetim anlayışımız gereği titizlikle gerçekleştirdiğimiz ihalemiz Kahramankazan’ımıza hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi. Kazanbel Beton, ihalenin ardından toplamda 5 Milyon 500 Bin TL tasarruf sağlayarak Mıcır-Agrega teminini birim ton fiyatı 305 TL + KDV şeklinde gerçekleştireceklerini duyurdu

SONRAKİ HABER