Kahramankazan Belediyesi Kazanbel Beton ile inşaatların ihtiyaçlarını karşılıyor

Ankara'da şehir yapılaşması her geçen süre artıyor. Mevcut yerleşim yerleri genişlerken farklı yerlerde de yeni oluşumlar yaşanıyor. Bu nedenle başkentte inşaat çalışmaları önemli bir yerde konumlanıyor.

Kahramankazan Belediyesi Kazanbel Beton ile inşaatların ihtiyaçlarını karşılıyor

Şehirde sürekli yeni binaların yapılması ve bu sektörün çeşitli ihtiyaçları olmasından dolayı Kahramankazan Belediyesi tarafından bir alt kurum hayata geçirilmişti. Belediyeye bağlı bir marka olan KazanBel Beton söz konusu inşaatların olmazsa olmazı betonu üretip satarak kendi ekonomisine katkı sağlıyor.

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN İHTİYACI KARŞILANIYOR

Binaların sağlam bir şekilde ayakta kalması konusunda kullanılan beton büyük önem arz ediyor. Bu nedenle Kahramankazan Belediyesi, KazanBel Beton ile TSE standartlarında bir beton üreterek firmaların işlerini kolaylaştırıyor.

Kahramankazan Belediyesi Kazanbel Beton ile inşaatların ihtiyaçlarını karşılıyor

KazanBel Beton ile 9 farklı beton çeşidi üreten Kahramankazan Belediyesi sektördeki talebi gidermeye çalışıyor. Bu kapsamda tesisleşme konusuna da önem veren Kahramankazan Belediyesi geçtiğimiz aylarda ikinci santralin inşaatını tamamlamıştı.

BELEDİYE HİZMETİNİ FARKLI ŞEKİLLERDE SÜRDÜRÜYOR

Kahramankazan Belediyesi KazanBel Beton ile günün her anında müşterilerin taleplerine cevap veriyor. Üretimden gönderime kadar Kahramankazan Belediyesi'nin temsil eden KazanBel üretim kapasitesi ile de dikkat çekiyor.

3000 ila 3500 metreküp beton üretilen beton miktarı ile KazanBel Beton faaliyetlerini sürdürüyor. Elde edilen gelir belediyenin hizmet ihtiyaçlarının karşılanması açısından da önemli bir kaynak olarak göze çarpıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER