Kahramankazan Belediyesi KazanBel Beton ile ilçede hizmet veriyor

Kahramankazan Belediyesi kuruluş olarak yenilenen KazanBel Beton ile ilçede oluşan beton ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet vermeye devam ediyor. İnşaat sektöründe oluşan ihtiyacı gidermek üzere çalışmalarını sürdüren Kahramankazan Belediyesi, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kahramankazan Belediyesi KazanBel Beton ile ilçede hizmet veriyor

Kahramankazan Belediyesi’nin inşaat sektöründe oluşan rekabet ortamını dengelemek, ilçede duyulan beton ihtiyacını karşılamak amacıyla müteahhit ve iş adamlarının yanı sıra vatandaşların da hizmetine sunduğu KazanBel Beton, hizmetlerine devam ediyor.

C-8 sınıfından C-45 sınıfına kadar toplamda 9 farklı beton çeşidini üreten KazanBel Beton, şap ve brüt beton sınıflarında da üretim yapabiliyor. KazanBel Beton, ilçede oluşan beton ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet vermeye devam ediyor.

KAZANBEL BETON, İNŞAAT SEKTÖRÜNE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

KazanBel Beton, müşterilerin taleplerine göre özelleştirilmiş beton imkanı sunarak her türlü ihtiyaca yönelik üretim yapabiliyor. Oluşabilecek talep yoğunluğuna karşılık verebilmek için geçtiğimiz aylarda ikinci santralinin yapımını tamamlayan KazanBel Beton firması fabrika, saha, zemin ve bina inşaatları kullanımına uygun beton üretimi yapıyor.

Kahramankazan Belediyesi KazanBel Beton ile ilçede hizmet veriyor

TSE standartlarına uygun olarak üretim aşamaları tamamlanan ve ürettiği beton malzemesini bünyesinde tamamladığı testlerin ardından CPC kurumu tarafından da analizini gerçekleştiren KazanBel Beton, inşaat sektörüne hizmet vermeye devam ediyor.

SONRAKİ HABER