Kahramankazan Belediyesi kadınlar için özel bir etkinlik düzenleyecek

Kahramankazan Belediyesi, kadınlar için özel bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Kadınlar Matinesi adlı etkinlikte sürpriz konuklar da yer alacak.

Kahramankazan Belediyesi kadınlar için özel bir etkinlik düzenleyecek

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Kahramankazan Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi ilçede tüm vatandaşlarının mutlu olduğu ve keyifli bir vakit geçirebildiği bir ortam yaratmak adına çeşitli faaliyetler düzenliyor. Bu kapsamda Kahramankazan Belediyesi kadınlar için özel bir etkinlik hazırlamaya hazırlanıyor. Kadınlar Matinesi adını taşıyan etkinlikte sürpriz konuklar da kadınlara keyifli anlar yaşatacak

KOBRA MURAT KADINLARA EĞLENCELİ ANLAR YAŞATACAK

Kahramankazan Belediyesi kadınlar için özel bir etkinlik düzenleyecek

Kahramankazan Belediyesi’nin kadınlara yönelik etkinlikleri devam ediyor. Belediye, önümüzdeki günlerde Kadınlar Matinesi adını verdiği bir etkinlikle ilçede ikamet eden kadınların keyifli vakit geçirmesine olanak sağlayacak. 21 Temmuz’da özel bir termal otelde gerçekleşecek Kadınlar Matinesi’nde Seda Atçı ve Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler de şarkıları ve performanslarıyla etkinliğe gelen kadınlara keyifli anlar yaşatacak.

Kahramankazan Belediyesi Kadınlar Matinesi etkinliğinin detaylarının sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Eğlenceye hazır mısınız

Ünlü sanatçı Murat Divandiler ve Seda Atçı’nın eşliğinde düzenlediğimiz Kadınlar Matinesi’ne tüm kadınlarımız davetlidir

Tarih: 21 Temmuz Pazar

Yer: Connect Thermal Hotel

Saat: 16:00 / 20:00

Belediyemiz önünden saat 15:30’da otobüs hareket edecektir”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER