Kahramankazan Belediyesi kadınlar için Mevlid Kandili programı düzenleyecek

İslam dünyası önümüzdeki günlerde önemli bir günü yaşamaya hazırlanıyor. Hz. Muhammed'in doğumu anlamına gelen Mevlid Kandili öncesinde hazırlıklar sürüyor

Kahramankazan Belediyesi kadınlar için Mevlid Kandili programı düzenleyecek

Manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı Mevlid Kandili hicri takvime göre 14 Eylül'e denk geliyor. Müslümanlar bu özel günü ibadet ve bir araya gelerek yaptığı sohbetler ile geçiriyor. Bu kapsamda Ankara'da da Kahramankazan Belediyesi kadın vatandaşları için bir program hazırladığını açıkladı.

TÜM KADINLAR DAVET EDİLDİ

Kahramankazan Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden Mevlid Kandili günü sadece kadınların katılacağı bir program hazırladıklarını açıkladı. "Mevlid Kandili'nin huzur dolu gecesinde kalplerimizi birleştirecek bu özel programa sizleri de bekliyoruz" denilerek tüm kadınların davet edildiği programda Sohbet, Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Mevlid-i Şerif ve İlahiler ile günün manevi havasından yararlanılacak.

Kahramankazan Belediyesi kadınlar için Mevlid Kandili programı düzenleyecek

MEVLİD KANDİLİ İÇİN VATANDAŞLAR CAMİLERE GİDECEK

Kahramankazan Aile Yaşam Merkezinde yapılacak olan Mevlid Kandili programı saat 14:00'da başlayacak. Bu programa ek olarak Kahramankazan'da ve yurt genelinde camilerde vatandaşlar Mevlid Kandili dolayısıyla camilere dolacak.

2024 yılının son dini günü olan Mevlid Kandilinin ardından bir sonraki dini gün için gelecek yıl beklenecek. 1 Ocak 2025 gününde üç ayların başlangıcı kutlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER