Kahramankazan Belediyesi iş arayan vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor

Kahramankazan Belediyesi toplu iş görüşmeleri kapsamında vatandaşların iş arayış süreçlerine yardımcı olmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye, 18-45 yaş arasındaki tüm vatandaşlara toplu iş görüşmesi yaptı.

Kahramankazan Belediyesi iş arayan vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor

Türkiye’nin önemli problemlerinden biri işsizlik ve istihdam olurken ülkemizde birçok il ve ilçede belediyeler bu konudaki çalışmalarını öncelikli hale getiriyor. İstihdam ve işsizlik probleminin önüne geçilmesi için belediyeler istihdam yaratılması için kariyer merkezleri açarken bir yandan da personel alımlarına ara vermeden devam ediyor.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlarının da adil ve eşit olması yönündeki çalışmalarına ağırlık veriyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi, kültürel ve sosyal çalışmaları kadar istihdam ve çalışma hayatıyla ilgili konuları da önemsiyor.

Kahramankazan Belediyesi bu kapsamda internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden, geçtiğimiz günlerde personel alımı yapacağını duyurmuştu. Detayları yine bu mecralar üzerinden paylaşan belediye 18-45 yaş arası bay ve bayan personel alacağını açıklamıştı.

KAHRAMANKAZAN’DA TOPLU İŞ GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Kahramankazan Belediyesi iş arayan vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor

Bu kapsamda Kahramankazan Belediyesi İstihdam Merkezi’nde düzenlenen Toplu İş Görüşmesi’nde kurumsal e-ticaret operasyonundaki depo içerisinde toplama, dağıtım, etiketleme paketleme, sevkiyat ve diğer departmanlarda çalışacak 18-45 yaş arası bay bayan personel adayları merkezde yoğunluk oluşturdu.

Maaş, sigorta, yemek, servis ve alışveriş çeki gibi imkanların bulunduğu iş fırsatı için çok sayıda Kahramankazanlı vatandaş toplu iş görüşmesine katılım gösterdi. Kahramankazan Belediyesi toplu iş görüşmesini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Kahramankazan İstihdam Merkezimiz (KİM) üzerinden Toplu İş Görüşmesi gerçekleştirdik.

Haklarında hayırlısı ne ise o olsun. 😊

İlerleyen tarihlerde Toplu İş Görüşmelerimiz devam edecektir.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER