Kahramankazan Belediyesi ilçenin güvenliği için yoğun mesai harcıyor

Kahramankazan Belediyesi, bölgede yaşayan vatandaşların ilçede daha düzenli ve huzurlu bir şekilde yaşayabilmesi için denetimlerine ve çalışmalarına devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi ilçenin güvenliği için yoğun mesai harcıyor

İlçenin farklı noktalarında denetimlerini gerçekleştiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şikayetler kapsamında ilgili yerlere giderek uyarılarını yapıyor.

Özellikle halk sağlığına tehdit oluşturan durumlarda sorumlulara ceza kesen Kahramankazan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bölge halkı için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

SAĞLIK VE GÜVENLİK ÖN PLANDA TUTULUYOR

Kahramankazan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede daha düzenli ve güvenli bir ortamın sağlanması için yoğun mesai harcıyor.

Kahramankazan Belediyesi ilçenin güvenliği için yoğun mesai harcıyor

İlçede çeşitli alanlarda Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, şikayetler doğrultusunda gerekli ziyaretler gerçekleştirilerek ilgili işletmelere uyarılarda bulunuluyor. Ekipler, yapılan denetimlerde; temizlik, düzen ve yasal düzenlemelere uygunluk konularında titizlikle incelemelerde bulunarak, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için uyarılar yapıyor. Vatandaşların sağlığını tehdit eden ve yasalara uymayan durumlarda cezai yaptırım uygulayan ekipler hem kamuoyunun şikayetlerini ele almak hem de genel düzeni korumak adına düzenli aralıklarla denetimlerini sürdürüyor.

Bölge halkı Kahramankazan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarından son derece memnun olduğunu dile getirirken, ekipler de bölge halkının yaşam kalitesini artırmak için çalışıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER