Kahramankazan Belediyesi ilçenin estetik görünümünü iyileştirmeye devam ediyor

İlçe sokaklarının hem görünüş hem de işlevsel olarak daha iyi bir seviyeye yükselmesi adına Kahramankazan'da çalışmalar devam ediyor. Konu ile ilgili olarak Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent meydanında asfalt çalışmalarını tamamladı.

Kahramankazan Belediyesi ilçenin estetik görünümünü iyileştirmeye devam ediyor

Kahramankazan ilçesinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı Kent Meydandaki yolların daha iyi bir görünüme kavuşması için bir süre önce çalışmalar başlatılmıştı. Araç trafiğinin yoğun olduğu bu bölgeyi daha iyi konuma getirmek adına Ankara Bulvarı, 29 Mayıs Caddesi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’ni kapsayan alanda asfalt çalışmaları tamamlandı.

Kahramankazan Belediyesi ilçenin estetik görünümünü iyileştirmeye devam ediyor

"ÇALIŞMALARIMIZA TİTİZLİKLE DEVAM EDECEĞİZ"

Konu ile ilgili vatandaşları bilgilendiren Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ilçe yollarının görünümünü dahada iyileştireceklerine işaret etti. Başkan Çırpanoğlu "Kent Meydanı, hemşehrilerimizin sosyal yaşam alanı olmakla birlikte ilçemizin en yoğun noktalarından birisi. Burada yaptığımız yenileme çalışmalarıyla vatandaşlarımıza güvenli bir ulaşım sağlayacağız. Ayrıca ilçe estetiğine katkı sağlayarak çalışmalarımıza titizlikle devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kahramankazan Belediyesi ilçenin estetik görünümünü iyileştirmeye devam ediyor - Resim : 2

YOLLAR YENİDEN VATANDAŞIN HİZMETİNE AÇILDI

Söz konusu asfalt çalışmaları araç trafiğinin yoğun bir bölgesi olmasına rağmen aksama yaşatılmadan tamamlandı. Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin attığı asfaltın ardından yollar aynı şekilde trafiğe açıldı. Belediyeye bağlı ekipler ilçe genelinde gün içinde bakım, onarma ve düzenleme çalışmalarına aktif olarak devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER