Kahramankazan Belediyesi ilçedeki temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor

Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede başlattıkları temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında ilçe halkı bilgilendiriliyor.

Kahramankazan Belediyesi ilçedeki temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor

Kahramankazan Belediyesi, ilçenin çehresinin güzelleşmesi ve hijyenik olması için ekiplerin sahada yer almasına özen gösteriyor. Kahramankazan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede başlatılan temizlik ve bakım çalışmalarını takvim dahilinde sürdürüyor.

Belediyeler tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ilçedeki İçören Köy Konağı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince temizlenip yıkandı ve Piknik Alanı'ndaki devrilen ağaçlar kaldırıldı. Köprübaşı Parkı’nda kırılan tel örgüler onarıldı, Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi çevresindeki yabani otlar biçildi. Belediye binası önünde peyzaj düzenlemeleri de devam ederken bankların tadilat işlemlerinin de devam ettiği bildirildi.

KAHRAMANKAZAN'DA TEMİZLİK, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kazan Yapı Kooperatifi içinde ve çevresinde yabani ot biçimi devam ederken, ağaç budama çalışmaları da yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklarda yeşil alanların sulama çalışmalarını da titizlikle sürdürüyor.

Kahramankazan Belediyesi ilçedeki temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor

Aşağı Karaören Mahallesi'nde köy konağı çevresi ve oyun grubu alanında yabani ot biçimi yapıldı. Karalar Mahallesi'nde köy konağı çevresi ve oyun alanlarında da yabani ot temizliği gerçekleştirildi.

Kahramankazan Belediyesi ilçedeki temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor - Resim : 2

Kahramankazan Belediyesi Taziye Evi çevresinde yabani ot biçimi çalışmalarına devam ediliyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki ağaçlar budanırken, Adliye Binası çevresinde de yabani ot biçimi sürdürülüyor. Öte yandan ilçedeki temizlik çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

SONRAKİ HABER