Kahramankazan Belediyesi ilçedeki temel atma törenine katıldı

Kahramankazan Belediyesi ilçedeki istihdam ve yeni yatırımları desteklemeye devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi yetkilileri, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan bir şirketin temel atma törenine katıldı.

Kahramankazan Belediyesi ilçedeki temel atma törenine katıldı

Başkent Ankara'da hizmetlerini sürdüren ilçe belediyelerin çeşitli ziyaretleri de devam ediyor. Bu çerçevede ilçedeki ziyaretlerini ve çeşitli etkinliklere katılımlarını sürdüren Kahramankazan Belediyesi de Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan Artı Endüstriyel Elektronik Anonim Şirketi’nin temel atma törenine katıldı.

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt'un katılım sağladığı törende ilçe halkına istihdam kapılarının aralanacağı ifade edilirken Kahramankazan Belediyesi de ''İstihdam ve üretimin merkezi Kahramankazan'' değerlendirmesinde bulundu.

KAHRAMANKAZAN'DA ÜRETİM VE İSTİHDAMA DESTEK VERİLİYOR

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan ve beraberinde yüzlerce firmaya ev sahipliği yapan Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımlar almaya devam ederken 30 yıllık tecrübesi ile elektronik güç dağıtımı, radar sistemleri ve endüstriyel projeleriyle savunma sanayi devlerine üretim gerçekleştirecek olan Artı Endüstriyel Elektronik A.Ş’nin yeni hizmet binasının temeli, Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt’un katılımları ile bugün atıldı.

Kahramankazan Belediyesi ilçedeki temel atma törenine katıldı

İlçede kurulacak olan fabrika hakkında yetkililerden bilgi alan Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Baykurt, şantiye alanında incelemelerde bulunurken sanayi alanında aldığı yatırımlarla Ankara’da bulunan ilçeler arasında zirvenin en büyük adayı olduklarını ifade etti.

Kahramankazan Belediyesi ilçedeki temel atma törenine katıldı - Resim : 2

Başkan Yardımcısı Baykurt, konumu dolayısıyla Kahramankazan’ın sanayi yatırımlarına en uygun bölge olduğunu dile getirirken ilçede istihdam kapılarının aralanacağı belirtildi.

SONRAKİ HABER