Kahramankazan Belediyesi ilçedeki eksikleri birer birer gideriyor

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde tespit edilen noktalara belediye ekipleri tarafından gerekli müdahalelerde bulunuluyor. Yapılan çalışmalar ile ilçe insanlarının sıkıntılarının giderilmesi amaçlanıyor.

Kahramankazan Belediyesi ilçedeki eksikleri birer birer gideriyor

On binlerce insanın yaşadığı yerlerde gün içinde aynı anda pek çok yerde müdahale gerektiren sıkıntılar meydana gelebiliyor. Anlık yaşanan sıkıntılara ek olarak zaman içinde de sorunlar oluşabiliyor.

İLÇEDE GEREKLİ DOKUNUŞLAR GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Konu ile ilgili olarak Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gün içinde aktif olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Karanfil Sokak'ta kasis montajı yapan ekipler, Yazıbeyli ve Kumpınar Mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda asfalt kırığı serimi gibi hizmetler yaptı.

Kahramankazan Belediyesi ilçedeki eksikleri birer birer gideriyor

Cadde ve sokaklara ek olarak umuma açık ve devlet kurumlarının da sıkıntılarını gideren Kahramankazan Belediyesi Jandarma Karakolu, Ulu Camii ve Alpagut Mahallesi Camii'de de tadilat ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi.

Eğitim yuvaları da bu çalışmalardan nasibini aldı. Okulların tatil döneminde olmasından dolayı bu yerlerde de bakım yapan Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Alper Kocaman İlkokulunda bakım çalışmaları yaptı.

HİZMETLER SÜRÜYOR

Kahramankazan Belediyesi ekipleri ilçedeki daha bir çok noktada talep edilen ve ihtiyaç duyulan işlemleri gerçekleştirdi. İlçede gelişen durumlara göre ilerleyen aylarda da çalışmaların sürmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER